Actualizare 18 noiembrie 2021.

Contextul pandemiei COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la Festivalul in : v z b l de anul acesta. Regulile de mai jos au rolul de a proteja sănătatea și siguranța participanților, dar și ale prietenilor și rudelor lor cu care intră în contact, și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestor măsuri de precauție!

Păstraţi distanţa de siguranţă faţă de ceilalţi participanți din public.

Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentelor. Aceasta trebuie să acopere corect nasul și gura.

Condiții de participare:
Este permisă participarea la festival, până la 30% din capacitatea spațiului, doar pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2.

Dovada vaccinării pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat de organizator la intrare, prin aplicația mobilă de verificare, iar dovada trecerii prin boală se realizează pe baza unui document oficial emis de o unitate sanitară.

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de Asociația Solidart pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19).

Prin participarea la acest eveniment acceptați regulamentul intern şi sunteți de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.