Spectacole

Evenimente

Spectacole
Producții teatrale marca BASCA, sau ale invitaților noștri.
Dezbateri
Discuții despre realitățile din comunitatea noastră cu invitații și spectatorii.
Proiecții de film
Vizionăm filme cu impact asupra lumii, filme cu subiecte care ne interesează și ne influențează, conștient sau nu, viața de zi cu zi.

NOUTĂȚI

Ultimele întâmplări din casa noastră, aventuri din culise, perspective personale, interviuri cu actorii, regizorii, scenografii, spectatorii și iubitorii de cultură din Timișoara. Istorii ale orașului, amintiri, oameni care și-au lăsat amprenta în comunitate, clădiri, noi.
Află noutățile
Spectacole
Proiecte
Voluntari

Echipa

Ana-Maria Ursu
Ana-Maria Ursu

După absolvirea Facultății de Teatru a Universității „George Enescu” din Iași (2008) și a Masterului „Arta Actorului” (2010), Ana-Maria Cazacu a acumulat experiență ca actriță pe scena instituționalizată, independentă dar și în diverse proiecte de teatru de improvizație, teatru forum și de film independent. A regizat spectacole de teatru independent, a coordonat workshop-uri de Arta Actorului și e pasionată de jurnalism cultural. În timpul liber experimentează formele dansului contemporan.

Oana Bajka
Oana Bajka

Trainer în domeniul educației interculturale și al drepturilor omului, activistă pentru justiție socială și susținătoare a democrației participative. Este convinsă că puterea oamenilor stă în comunități și că vulnerabilitatea nu trebuie să rămână o etichetă ci e important să devină un punct de plecare pentru acțiuni cu sens.

  Andrei Ursu
  Andrei Ursu

  Andrei Ursu este autor dramatic și scriitor. A absolvit Facultatea de Litere din Timișoara. În 2009 a câștigat Concursul Național de Dramaturgie. A fost nominalizat și a câștigat premii la concursuri de dramaturgie în 2010, 2011 și 2015. Piesele scrise de el au fost montate ca spectacol sau spectacol lectură în Timișoara, Craiova și Paris.

   Victor Dragoș
   Victor Dragoș

   Victor este actor şi regizor, specializat în teatru forum din 2015. Crede că fiecare om este o persoană unică şi nu un reprezentant al unei etichete puse de alţii şi că fiecare are dreptul să fie subiectul propriei sale existenţe. Este tatăl a două fete şi crede în puterea copiilor de a crea o lume mai bună. Este co-fondator al Şcolii Babel, al Timişoara Refugee Art Festival şi al Basca.

   Oana Petrescu
   Oana Petrescu

   Oana este specialist în comunicare, dedicată sectorului ONG din Timișoara. Lucrează în proiecte culturale si comunitare precum Timotion, CiviCultura, fonduri tematice sau Talk the Walk. A studiat arta dramatică la Colegiul Național de Arte ”Ion Vidu” și are studii universitare și masterale în comunicare și relații publice. Este actriță în trupa de teatru Thespis.

    Contactează-ne

    Primim sugestii, reclamații, gânduri bune și donații.
    Adresa
    Splaiul Ion Mihalache nr. 2
    Piața Traian
    Timișoara, RO
    Contact
    E-mail: asociatiasolidart@gmail.com Phone: +40 721 854 016

    Parteneri