La 30 de ani de la Revoluţie, într-o ţară liberă, conectată la globalism, efectul bulelor şi a disonanţei cognitive cuplată cu valurile enorme de informaţie care inundă ecranele şi minţile locuitorilor României de azi încep să se vadă.

URĂ ŞI PISOI e un vehicul de explorare şi deconstruire a realităţii imediate, folosind o structură de teatru post-dramatic cuplată cu tehnici media, umor, sarcasm şi empatie. Un spectacol despre oameni, media, Internet şi manipulare în România zilelor noastre. URĂ ŞI PISOI este un spectacol devised, un produs BASCA, primul rezultat al unui proces de cercetare teatrală desfăşurat în cadrul proiectului ICTeR (Instrument pentru Cercetare Teatrală a Realităţii), parte a festivalului in: v z b l creat şi curatoriat de către Asociaţia Solidart.

Echipa: Ana-Maria Ursu, Victor Dragoş şi Andrei Ursu
Video artist: Cristian Văduva
Sound design: Ovidiu Zimcea
Design: Alex Iliescu

Spectacolul URĂ ŞI PISOI a fost produs de Solidart în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.