Ai între 15 și 19 ani? Ești curios/ă și îți dorești să experimentezi? Vrei să participi la activități de creație în domeniul teatrului (scenariu, fotografie, costume, expresie corporală) ? Dacă da, ești la locul potrivit.

În cadrul proiectului “Teatrul și meseriile sale”, Teatrul Basca organizează un atelier intensiv de 7 zile (13-17 și 20-21 iunie 2022) în care vei putea descoperii universul teatrului. Pe parcursul acestui atelier, sub îndrumarea unui regizor, dramaturg, actor, luminist-suntetist, șcenograf etc., vei co-crea (lucra în echipă pentru a crea) și prezenta un spectacol de teatru. În toamna anului 2022,  în cadrul festivalului IN:VZBL, ne vom bucura împreună de spectacolul creat.

Prin jocurile și activitățile creative desfașurate în cadrul atelierului “Teatrul și meseriile sale”, îți vei dezvolta abilitățile creative (scrierea și dramatizarea unui text, utilizarea spațiului, creație auditivă și vizuală etc.) și expresive (joc scenic, gestică, mimică, vestimentație etc.), precum și competențele sociale (ascultare activă, lucru în echipă etc) și tehnice (regie, șcenografie, fotografie). Motivat/ă? Inscrie-te astăzi la atelierul „Teatrul și meseriile sale”, completează acum formularul de înscriere AICI.

*Participarea la acest atelier este gratuită dar numarul de locuri este limitat, ceea ce contează e motivația, curiozitatea, dorința de experimentare și implicare. 

* Atelierul va avea loc la sediul teatrului Basca din Piata Traian (Timișoara).

*Pe durata celor 7 zile de atelier prânzul va fi asigurat de Teatrul Basca.

Proiectul „Teatrul si meseriile sale” este finanţat de Ştiinţescu Timişoara. Programul Ştiinţescu Timişoara este implementat de Fundația Comunitară Timişoara, finanţat la nivel local de Hamilton Central Europe şi HELLA, la nivel naţional de Romanian-American Foundation şi Fundaţia Bosch România şi este susţinut de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR.

Pentru alte informații contactați-ne:

Mail: asociatiasolidart@gmail.com

Whatsapp: 0787 871 684

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.