𝙋𝙪𝙛 𝙗𝙪𝙛 este un spectacol de teatru incluziv, face parte din proiectele teatrului Basca de accesibilizare a culturii pentru persoanele cu diferite deficiențe, iar protagoniștii sunt 12 copii cu deficiențe de auz.

Premiera spectacolului a avut loc în Timișoara la teatrul Basca din Piața Traian, pe 25 februarie 2022. Au urmat apoi alte două reprezentații în Timișoara, iar în luna martie micii actori și-au dus povestea în turneul organizat în cadrul proiectului, în alte 3 orașe: Arad, Oradea și Cluj Napoca.

𝙋𝙪𝙛 de la pufarini.

𝙗𝙪𝙛 de la bufonadă.

𝙋𝙪𝙛 𝙗𝙪𝙛 este un spectacol de teatru pentru copii și adulți deopotrivă, care introduce spectatorul într-o călătorie a mirării, a jocului, a descoperirii sunetelor și a culorilor.

trailer ”Puf buf”

𝙋𝙪𝙛 𝙗𝙪𝙛

Un concept de Costa Tovarnisky

Distribuția: Darius Borchescu, Angelo Borcănescu, Maria Istrate, Mihaela Mic, Denisa Gonda, Elisa Mihai, Tudor Moștiu, Paulino Călin, Andrei Ruxanda, Andrei Sârbu, Alessio Boți, Sara Boți.
Regia: Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu, Vadim Rusu.
Scenografia: Lia Pfeiffer
Costume: Elena Mazăre
Muzica: Gabi Almasi
Video proiecții: Dan Ungureanu
Lumini: Cristian Popescu
Consiliere, interpret mimico-gestual: Angela Mate

𝙋𝙪𝙛 𝙗𝙪𝙛 este un spectacol de teatru incluziv, realizat cu copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” din Timișoara, sub îndrumarea actorilor Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu și Vadim Rusu, și face parte din proiectul ”Dincolo de cuvinte”.

”Dincolo de cuvinte” este un proiect derulat de Asociația Solidart, și finanțat prin programul ”În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

*𝘊𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘢𝘭 𝘯𝘶 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘻𝘪𝘯𝘵𝘢 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘯𝘦𝘤𝘦𝘴𝘢𝘳 𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵𝘪𝘢 𝘰𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢𝘭𝘢 𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘶𝘭𝘶𝘪 „𝘐𝘯 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.