Momentul mult așteptat ne-a ajuns din urmă, și astăzi lansăm spectacolul de teatru radiofonic ”Fluturii sunt liberi”, primul spectacol de teatru radiofonic al teatrului Basca (trâmbițe și aplauze – mulțumim)

”Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe

Regia: Ana Maria Ursu

Traducere și adaptare text: Andrei Ursu

Distribuția: Simion Caragia, Jasmina Mitrici, Alina Ilea, Ioan Codrea

Editare audio: Cristian Țecu

Consultant accesibilizare: Simona Smultea

Studio: Consonance Studio

Descriere narativă: Otniel Floruț

Spectacolul ”Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe, a fost regizat de Ana Maria Ursu, și a avut premiera în data de 7 februarie 2021 prin live-streaming de la sediul teatrului Basca din Timișoara. Povestea lui Donny, tânărul nevăzător, a atins până astăzi, sute de persoane din publicul teatrului Basca. ”Fluturii sunt liberi” este primul spectacol de teatru din Timișoara accesibilizat pentru persoane cu diverse dizabilități (de auz, de văz), fiind îmbogățit în acest sens cu descriere narativă și interpretare mimico-gestuală.

Spectacolul de teatru face parte din proiectul ”Teatru accesibil tuturor„ derulat de Asociația Solidart și Asociația Ceva de Spus, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

*Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În stare de bine”

Logo Color

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.